Παραγγελίες και Πληρωμές

Μπορείτε να παραγγείλετε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος με αντικαταβολή ή την χρήση κάρτας. Επίσης μέσω Facebook πάλι με αντικαταβολή. Άπλα στείλτε μας το ονοματεπώνυμο σας, την διεύθυνση-πόλη, Τ.Κ και τηλέφωνο επικοινωνίας (σταθερό και κινητό παρακαλώ). Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α.

Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής που σας βολεύει:

  1. Αντικαταβολή: Πληρώνετε για την αγορά σας κατά την παράδοση του προϊόντος. Ο courier εισπράττει το ποσό της παραγγελίας σας. Εάν επιλέξετε αυτό τον τρόπο πληρωμής, υπάρχει μία μικρή επιβάρυνση στα έξοδα παραγγελίας σας, 5 ευρώ.
  2. Κάρτα: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε VISA ή MASTERCARD για τη συναλλαγή σας. Θεωρούμε πρωταρχικής σημασίας την ασφάλεια των συναλλαγών σας και εγγυόμαστε για αυτήν.
  3. Paypal: Μπορείτε να πληρώσετε μέσω του λογαριασμού σας στο Paypal με χρέωση 1€ για την προμήθεια.

       

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΩ?

Για τη δική σας διευκόλυνση, ναιχρειάζεται. Θα πάρει μόνο 1 λεπτό αλλά έτσι δεν θα χρειάζεται να συμπληρώνετετα στοιχεία σας κάθε φορά που ψωνίζετε από εμάς. Επίσης μην ξεχνάτε ότι έτσι θαμπορείτε εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις για νέα προϊόντα αλλά και κάθεπροσφορά!

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή είτεπριν ολοκληρώσετε την αγορά σας(θα σας ζητηθεί), είτε κάνοντας κατευθείαν κλικστο ΣΥΝΔΕΣΗ στο πάνω μέρος της σελίδας και έπειταεγγραφή.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας θαήταν καλό στα στοιχεία επικοινωνίας να βάζετε το κινητό σας τηλέφωνο ώστε η εταιρία courier να μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σαςσε περίπτωση που δεν σας βρει κατά την παράδοση.