Παραγγελίες και Πληρωμές

Μπορείτε να παραγγείλετε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος με αντικαταβολή ή την χρήση κάρτας. Επίσης μέσω Facebook πάλι με αντικαταβολή. Άπλα στείλτε μας το ονοματεπώνυμο σας, την διεύθυνση-πόλη, Τ.Κ και τηλέφωνο επικοινωνίας (σταθερό και κινητό παρακαλώ). Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α.

Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής που σας βολεύει:

  1. Αντικαταβολή: Πληρώνετε για την αγορά σας κατά την παράδοση του προϊόντος. Ο courier εισπράττει το ποσό της παραγγελίας σας.
  2. Paypal: Μπορείτε να πληρώσετε μέσω του λογαριασμού σας στο Paypal με χρέωση 1€ για την προμήθεια.
  3. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΩ?

    Για τη δική σας διευκόλυνση, ναι χρειάζεται. Θα πάρει μόνο 1 λεπτό αλλά έτσι δεν θα χρειάζεται να συμπληρώνετε τα στοιχεία σας κάθε φορά που ψωνίζετε από εμάς. Επίσης μην ξεχνάτε ότι έτσι θα μπορείτε εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις για νέα προϊόντα αλλά και κάθε προσφορά!

    Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή είτε πριν ολοκληρώσετε την αγορά σας(θα σας ζητηθεί), είτε κάνοντας κατευθείαν κλικ στο ΣΥΝΔΕΣΗ στο πάνω μέρος της σελίδας και έπειτα εγγραφή.

    Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας θα ήταν καλό στα στοιχεία επικοινωνίας να βάζετε το κινητό σας τηλέφωνο ώστε η εταιρία courier να μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας σε περίπτωση που δεν σας βρει κατά την παράδοση.